Persbericht

Uitzendingen algemene oktoberconferentie 2011

Zoals elk half jaar zijn er weer uitzendingen van de halfjaarlijkse algemene conferentie van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen te ontvangen.

De conferentie vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011. In vijf bijeenkomsten spreken de hoogste kerkleiders en leidsters van hulporganisaties tot de luisteraars.

De tijden* dat de bijeenkomsten worden gehouden:

Zaterdag 2 oktober 2010:
- zaterdagmorgenbijeenkomst: 18.00 uur (duur: 2 uur)
- zaterdagmiddagbijeenkomst: 22.00 uur (duur: 2 uur)

Zondag 3 oktober 2010:
- priesterschapsbijeenkomst: 02.00 uur ('s nachts, dus in de nacht van zaterdag op zondag - duur: 2 uur)
- Music and the Spoken Word: 17.30 uur (duur: half uur)
- zondagmorgenbijeenkomst: 18.00 uur (duur: 2 uur)
- zondagmiddagbijeenkomst: 22.00 uur (duur: 2 uur)

* Omgerekend in de juiste plaatselijke tijd voor Nederland en Vlaanderen.

Dit zijn de werkelijke tijden waarop de bijeenkomsten in het Conferentiecentrum te Salt Lake City (Utah, V.S.) worden gehouden. Alle bijeenkomsten worden live in het Nederlands en vele andere talen vertolkt. Uitzendingen van bijeenkomsten vinden plaats via broadcast.lds.org (alleen audio voor het Nederlands). Videobeeld van alle bijeenkomsten (behalve de priesterschapsbijeenkomst) is ook beschikbaar via die website, maar uitsluitend in het Engels, Spaans, Portugees en Amerikaanse gebarentaal. De priesterschapsbijeenkomst wordt in geselecteerde kerkgebouwen vertoond. Ook de meeste andere bijeenkomsten worden in de verschillende ringen in geselecteerde kerkgebouwen vertoond. Welke, waar en wanneer, verschilt per ring (vraag uw plaatselijke kerkleiders om informatie). Alle andere kerkgebouwen van de mormoonse kerk zijn gesloten op zondag 2 oktober 2011.

Wie zelf een geschikte satellietontvanger heeft, kan bijeenkomsten thuis bekijken. Satellietinformatie: de kerk verschaft een analoog signaal op AMC-11, 131 graden west, transponder c 06; en een digitaal signaal op Galaxy 23, 121 graden west, transponder 17. DirecTV zendt uit op BYU-TV, kanaal 374. Voor Dish Network is BYU-TV op kanaal 9403 te vinden.

Lees ook 'Algemene conferentie een monsterproductie'... Voor meer informatie zie lds.org.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.