Persbericht

Vooraanstaande vrouwelijke heiligen der laatste dagen uit Europa in podcast

Volgens drie organisatieadviseuses van het gebied Europa kunnen vrouwen van hemelse macht gebruikmaken. Sibylle Fingerle, Letícia dos Santos Rudloff en Traci De Marco van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen worden geïnterviewd in de meest recente videopodcast Real Talk & Friends, gepubliceerd op 20 augustus 2021.

AOA podcast 01Download Photo

‘Wij beslissen altijd zelf hoe we een band met de Heiland ontwikkelen, en hoe we dat doen door trouw en eerlijk zijn fantastische evangelie na te leven’, zegt Sibylle Fingerle tijdens de podcast. ‘Onze 8-jarige meisjes moeten dit ook weten, onze jongevrouwen moeten dit weten, dat ze hemelse macht over zich kunnen afroepen’, merkt Traci De Marco op.

Met het roepen van organisatieadviseuses van het gebied heeft men een leemte opgevuld, legde Letícia dos Santos Rudloff uit. Het gaat niet zomaar om een trend met vrouwelijke vertegenwoordiging volgen, maar om een en ander op de juiste manier regelen, zei ze.

‘Het was geweldig om aan deze podcast mee te doen. Het was fijn om vragen te beantwoorden over de rol die we door deze nieuwe roeping in de kerk vervullen, en over de rol van vrouwen in de kerk’, besluit zuster Fingerle. ‘De leden van het team van Real Talk, met name Ganel-Lyn en Scott, gaven ons sterk het gevoel dat we welkom waren, en het was een voorrecht om met ze te praten’, stemt zuster De Marco in.

‘Bedankt, Jezus, voor leidinggevenden zoals deze vrouwen! Traci heeft me een beter begrip van priesterschapsmacht gegeven. Letícia heeft mijn kijk op de rol van de kerk in wereldwijde eensgezindheid verbeterd. Sibylles getuigenis ontstak een vuur in mijn ziel’, aldus medepresentator Scott Sorensen. ‘Ik ben zo geïnspireerd door de openhartigheid en het geloof van deze opmerkelijke organisatieadviseuses van het gebied. Ik hoop dat de wereld de tijd zal nemen om naar dit eerlijke, hoopgevende gesprek te luisteren’, voegt medepresentatrice Ganel-Lyn Condie daaraan toe.

AOA podcast 02Download Photo

De Real Talk & Friends-podcastserie wordt gepresenteerd door Seagull Book en geproduceerd door Covenant Communications. In recente podcasts waren er gesprekken met Michelle D. Craig en Bradley R. Wilcox uit de wereldwijde leiding van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, handelaar in antieke boeken Reid N. Moon, en liedjesschrijver Mauli Junior Bonner, die een film over de verhalen van zwarte leden in het begin van de kerkgeschiedenis heeft geproduceerd.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.