Persbericht

Vriend tot vriend: Jezus volgen

De nieuwe aflevering van de serie voor kinderen is nu in verschillende Europese talen beschikbaar

In de aflevering van Vriend tot Vriend van maart 2024 zijn president Dallin H. Oaks van het Eerste Presidium en zijn vrouw Kristen de speciale gasten. Kinderen leren in deze aflevering het belang van Jezus volgen onder leiding van het algemeen jeugdwerkpresidium.

<p>Vriend tot vriend is een serie waarin kinderen over het evangelie van Jezus Christus leren.</p><p>Maak dit leuke knutselwerkje uit de Vriend van maart 2024.</p>
Vriend tot vriend is een serie waarin kinderen over het evangelie van Jezus Christus leren.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Er is muziek, een bezoekje van Louie de toekan en een leuk knutselwerkje! Deze leuke aflevering van 20 minuten is speciaal voor kinderen, en kan thuis en in het jeugdwerk worden gebruikt om kinderen over het evangelie van Jezus Christus te leren.

De aflevering kan nu gestreamd worden op de volgende kanalen:

De aflevering is in de volgende talen in de Evangeliebibliotheek beschikbaar: Albanees, Deens, DuitsEngels, Fins, Frans, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Noors, Oekraïens, PortugeesSpaans, Tsjechisch en Zweeds.

In de komende weken komen daar nog andere talen bij. 

Informatie over het knutselwerkje

Tijdens de uitzending maken kinderen een bloem van beschikbaar materiaal. (Zie de onderstaande afbeelding uit de Vriend van maart 2024.)

Voor de knutselactiviteit kunnen de volgende materialen worden gebruikt:

  • Papier
  • Potloden of stiften
  • Schaar
  • Plakband
  • Een stokje

<p>Vriend tot vriend is een serie waarin kinderen over het evangelie van Jezus Christus leren.</p><p>Maak dit leuke knutselwerkje uit de Vriend van maart 2024.</p>
Maak dit leuke knutselwerkje uit de Vriend van maart 2024.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.