Persbericht

Webcast interkerkelijk kerstconcert 19 december 2021

Online première van 'Getuigen van Kerstmis', gefilmd op locatie in Rome en Kopenhagen

De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen presenteert een muzikale kerstviering om de geboorte van de Heiland Jezus Christus te gedenken. Het concert vindt plaats in Rome en Kopenhagen, en zal via verschillende digitale kanalen live te bekijken zijn vanaf 19 december om 18.00 uur CET.

christmas-concert-final-04Download Photo

Op het programma staan bekende kerstliederen, en bijzondere optredens van de befaamde violiste Jenny Oaks Baker en de sopraan Alex Sharpe. De Deense acteur Tomas Ambt Kofod vertelt het kerstverhaal.

‘Getuigen van Kerstmis’ is in 24 talen beschikbaar, en is online te bekijken op VerlichtDeWereld.org, en op de Facebookpagina en het YouTubekanaal van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Het concert blijft tot 13 januari 2022 online beschikbaar.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.