Persbericht

Wereldwijde devotional voor jongvolwassenen met ouderling en zuster Soares

De jongvolwassenen in De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen worden uitgenodigd om dichter tot Jezus Christus te komen door op 18 februari 2024 de wereldwijde devotional voor jongvolwassenen te bekijken.

<p>Ouderling Ulisses Soares en zuster Rosana Soares</p>
Ouderling Ulisses Soares en zuster Rosana Soares2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ouderling Ulisses Soares van het Quorum der Twaalf Apostelen en zijn vrouw, Rosana, zullen zich speciaal tot de jongvolwassenen van 18 tot en met 30 jaar richten. Ouderling en zuster Soares hebben onlangs uitgelegd hoe jongvolwassenen persoonlijke leiding van God kunnen ontvangen, hun geloof kunnen opbouwen en zich op een eeuwig huwelijk en gezin kunnen voorbereiden. Deze devotional is een uitgelezen kans om weer naar een apostel van Jezus Christus te luisteren en de Geest te voelen.

De jongvolwassenen worden aangemoedigd om de devotional samen met vrienden te bekijken en daarna te bespreken wat ze ervan hebben geleerd.

Zo kijk je

De uitzending is vanaf 25 februari beschikbaar in meerdere Europese talen op broadcasts.ChurchofJesusChrist.org.

De beschikbare talen zijn:

Albanees, Armeens, Bulgaars (ondertiteld), Deens (ondertiteld), Duits, Ests (ondertiteld), Fins (ondertiteld), Frans, Grieks (ondertiteld), Hongaars (ondertiteld), IJslands (ondertiteld), Italiaans, Kroatisch (ondertiteld), Lets, Litouws, Nederlands (ondertiteld), Noors (ondertiteld), Oekraïens, Pools, Roemeens (ondertiteld), Servisch (ondertiteld), Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch en Zweeds (ondertiteld).

Bekijk de devotional later in de Evangeliebibliotheek.

Stijlgidsnotitie:Als u De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen in een artikel noemt, gebruik dan bij de eerste vermelding alstublieft de volledig naam van de kerk. Voor meer informatie over het gebruik van de naam van de kerk, zie onze onlineStijlgids.